Altın Elbiseli Adam'ın Anısına 3. Yıl

2010 yılında ilk motosikletimi satın almıştım. Gerçekten bir hayatımda bir heyecan ve dönüm noktasıydı. Sonrasında Altın Elbiseli Adam lakaplı Barkın Bayoğlu‘nun YouTube‘da ki videolarına denk gelmiştim. Mizahi anlatışı ile herkesin ilgisini bir anda çekivermişti. Özlü sözleri ile genç neslin efsanesi olmuştur.

25 Temmuz 2017’de geçirdiği kaza sonucu kendisini kaybettik ancak yaptığı video programlarıyla unutulmaz bir iz bıraktı. Bu işin duayenlerini kaybediyoruz. Ne olursa olsun Türkiye’de trafik konusunda eğitimlerin sayısı daha fazla olmalı. Çocuklarımıza saygı duymayı öğretmeliyiz. Şu an trafikte her anlamada hayatta kalmayı çalışıyoruz. İşin başlangıç tarafına bakarsak Barkın Bayoğlu‘da bizi bunu öğretmeye çalışıyordu.

Araba kullanırken egomuzu hep yüksekte tutuyoruz. Öğrenciyken okul sırasında bile velilerimiz öne geç baskısı, araya nasıl sıvışalım mücadelesi büyüyünce gereksiz sollamalar ve tacizleri bırakıyor. Trafik, hayatımızla eşdeğerdir. Hangi aracı kullanırsak kullanalım lütfen trafik kurallarına uyalım. Yeni değerlerimiz göçüp gitmesin. Mekanın cennet olsun, ruhun şad olsun. Hoşçakal Babuş

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu