Hoşçakalın

10 Mart 2019'da ilk YouTube kanalım olan Mototekno'da motovlog videoları çekmeye başlamıştım. Ayrıca motosiklet ekipman incelemeleri yapıyordum. Ancak geçirdiğim motosiklet kazası ile yayın hevesim tamamen gitti. Çoğu kez projeyi aktif hale getirmeye çalışsam da ülkemizde bu tür işleri reklamsız ve kendi bütçeniz ile yapmak oldukça zorluyor.

Geleceği açık olan bir proje idi. Büyüyeceğinden de emin idim. Site yazılımı, Alan adı, Marka tescili dahil kendi çapımda ciddi yatırımlar yaptım. Özel kameralar ve ekipmanlar satın aldım.

Neler yapmak isterdim

  • Mototekno'yu bir dergi olarak çıkarmayı çok isterdim.
  • YouTube kanalını daha interaktif bir hale getirmek
  • Güzel bir mobil haber uygulaması geliştirmek
  • Motovlog kayıtları için çeşit çeşit motosiklet sahibi olabilmek ve tecrübelerimi aktarmak

Sonuca gelirsek: Her projenin bir başlangıcı ve sonu olacaktır. Başka projelerime yönelmek adına Mototekno'nun yayın hayatı sona eriyor. Kendi adıma güzel bir motovlog ve YouTube deneyimi yaşadım. Site ve arşivimiz yayında kalacak ancak artık yeni bir içerik eklenmeyecek. Başka bir projede görüşmek üzere...

Projelerime aşağıda ki linkten takip edebilirsiniz.

https://digil.ink/gunalp

Tarık Günalp

32-bit era nostalgic and gadget enthusiast Tarik has been writing for GameZeplin, Mototekno and his Blog since 2012. His favourite games include Witcher, Assasin's Creed, Pokemon and Zelda. He is a Civil Engineer and a Software Engineer.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu