BMW Motorad 2021 Yılı Model Güncellemeleri

BMW R 1250 R ve RS modelleri R 1250 GS ile aynı motoru paylaşıyorlar. Tabi ki yol odaklı bir halde. Bilmeyenler için açıklama yapalım R 1250 R büyük naked modelidir. R 1250 RS, F 900 XR’ye benzer bir tasarıma sahip yarı naked modeldir.

Güncellemeler arasında, özellikle motosiklet kısıtlamalarının en sıkı olduğu Hindistan’da, birkaç yıl boyunca sunulmaya devam etmesini sağlayan Euro-5 emisyon uyumluluğu bulunmaktadır. BMW, bu modelde ABS’yi devre dışı bırakma özelliğini kaldırdı. Asla yoldan çıkmak istemediği için çok fazla sorun olmamalı. Yeni bir renk olan Austin Yellow da eklendi. Öte yandan R 1250 R, isteğe bağlı Sürüş Modları Pro modları eklendi.

BMW ayrıca isteğe bağlı donanım ve özelleştirme listesine birkaç öğe ekledi. Seçenekte, motor gövdesi kapakları, silindir kapağı kapakları, el kolları, ayak dayamalarının tasarımı değişmiş durumdadır.

R 1250 RS iki farklı opsiyonu devam edecek: Style Sport ve HP. R 1250 R Style HP paketi basitçe Style Sport olarak adlandırılacak. Sunulan diğer bir paket ise Style Exclusive’dir.

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu