Yamaha NMAX 125 Tasarruf Onun İşi

Motosikletle yeni tanışsın ya da tam bir 2 teker kurdu olsun herkesin şehirde bir scooterı olmalı. Çünkü bu ufak, şirin makineler hem hızlı hem ekonomik hem de tarz… Kadın, erkek her yaştan sürücünün günlük yaşamdaki ulaşım ihtiyaçlarına çözüm olabilen Yamaha NMAX 125, gün boyu üstünden inmeyeceğiniz ve vazgeçemeyeceğiniz bir motosiklet. Yepyeni karakteri ile 2021 yılına giriş yapan Yamaha NMAX 125, güçlü performansı ile hızlı, kolay ve güvenilir günlük ulaşıma ihtiyaç duyan tüm sürücüler için ideal şehir içi ulaşım aracı…

Yamaha Blue Core motor teknolojisi ile yüksek performans.

NMAX 125’in sportif görünümü ve eğlenceli karakteri, yoğun sosyal yaşamı olan tüm kullanıcıların hayallerini süslüyor. Bir depo yakıtla ortalama 300 km civarında götürebilen bu scooter tam bir cüzdan dostu. NMAX‘in 125 cc tek silindirli 4 zamanlı sıvı soğutmalı 4 supaplı motoru, en yüksek düzeyde yakıt tasarrufu sağlamak ve aynı zamanda scooter’ın kullanımını eğlenceli hale getiren performansını artırmak için tasarlanan Yamaha’nın ileri düzey Blue Core küçük motor teknolojisi kullanılarak geliştirildi.  Ayrıca daha yüksek performans isteyenler için geliştirilen NMAX’in 155 cc alternatifi de aynı şekilde EU5 Blue Core motor ile daha iyi hızlanma ve daha yüksek azami hız ile kolay geçişler vaat ediyor.

Sağladığı tasarruf ve konforla hayata değer katıyor.

Ekonomisinin yanında hayatınıza sağladığı konfor da en büyük hediyesi… A1 ve A2 sınıf ehliyetle kullanılabilen tek kişi ya da yolculu seyahatlerde Yamaha NMAX 125 ile kıvrak, hızlı sürüşler, kolay parklar sizi trafikte çok mutlu edecek. Yepyeni şasisi, kalabalık şehir trafiğinde gelişmiş manevra kabiliyeti sağlıyor.  Şehir trafiğinde araçla yapacağınız ortalama 1 saatlik yolu neden dörtte bir sürede ve yakıtla ulaşmayasınız. Zaman tasarrufuyla da hayata + 1 değer katan NMAX 125 aynı zamanda doğasever… Yeni açılıp kapatılabilen Start-Stop teknolojisi, çevre kirliliğini daha da azaltmaya ve yakıt harcamalarını düşürmeye yardımcı oluyor.

Yamaha NMAX 125‘in İletişim Kontrol Birimi (CCU), önemli bilgilere erişmenizi sağlamak için Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonla eşleşebiliyor. Akıllı Anahtar sistemi ile anahtarsız çalıştırma özelliği, güç soketi ve sele altı bagaj bölmesi gibi özellikler, günlük hayatınızı kolaylaştırmak için eklenen çok değerli detaylar.

Teknik Özellikler (Yamaha NMAX 125 2021 Model)

  • 125 cc EURO5 Blue Core motor
  • Sortif yeni gövde tasarımı
  • CCU Iletişim Kontrol Birimi
  • Yeni tasarlanmış şasi
  • Çekiş Kontrol Sistemi
  • Akıllı Anahtar Sistemi
  • Start Stop
  • Geniş sele altı bagaj bölmesi
  • ABS özellikli ön ve arka disk frenler
  • Güç Soketi ve ön cepler
  • Daha büyük LCD göstergeler

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu