Sitemizin Yeni Yol Haritası

Uzun zamandır güncel içerik yayınlamıyorduk. Yayınlasak bile gündemin gerisinde kalıyorduk. Bu durumu düzeltme kararı verdik. Öncelikle sitemizin tasarımında rütuşlar yaparak yazılarımızı daha iyi okumanızı sağladık. Konu kategorilerini tekrar düzenledik. Web sitemiz için gerekli olan kodlama ve alt yapısını güncelledik.

Evet, yeni bir görünüm ve gündemde ki haberlerle biz her zaman burada olacağız. Sadece motosiklet ve konulu teknoloji içeriklerimiz sitemizde yer alacak. Ticari kaygılardan uzak bir yapıdayız. Amacımız motosiklet sürücülerinin faydasını olabilecek içerik arşivi oluşturmaktır.

Motosikletinizin lastik bakımından tutunda, yağ değişimi, her modelin dökümanlarını sitemizde paylaşıyor olacağız. Motosiklet servisleri ve motosikletli kuryeler hakkında özel haber serilerimiz olacaktır.

Yurtdışında ki motosiklet haberlerini de sitemizde okuyabileceksiniz. Çeşitli markaların yeni çıkacak motosiklet modellerini ilk sizler öğreneceksiniz. Teknolojik gelişmelerin de sürüşlerimize neler kattığını farkına varacağız.

Evlerimize kapanmakla birlikte kurye hizmetlerinin artması sonucu scooter talebinin artışı, motosiklet fiyatlarının piyasada dengesiz hale gelmesi, motosiklet kültürünü de önemli ölçüde etkiledi. Kim nederse desin. 2020 yılından itibaren tüketim alışkanlıklarımız her noktada bir değişiklik gösterdi.

Ünlü motosiklet giyim markalarının ülkemizde ki distribütörlerinin piyasadan çekilmesi tüketicilerin uygun fiyatlı ürün arayışının sonucu olarak görülmekte. Bizler sizlere fiyat performans ürünlerini tanıtmaya devam edeceğiz.

YouTube’da ki video yayınlarımızı sonlandırdık. Yazılı içeriğin motosiklet dünyasında daha fazla kalıcı olduğunu farkettik. Çoğu sitenin de videolu içeriklerden yanı sıra yazılı içeriklere de döndüğünü görüyoruz.

Motosiklet Üreticilerine ve Reklam Ajanslarına Duyurumuzdur

Motosiklet üreticilerinin basın duyurularını ücretsiz olarak yayınlamaktayız. Ürün etkinliklerine katılarak deneyimlerimizi sitemizde tarafsız bir şekilde paylaşmaktayız. Bu konuda gelen davetlerinizi seve seve kabul etmekteyiz.

Artık yeni bir yol haritasıyla devam edeceğiz. Sitemizi Google News‘den takip ederek bizlere destek olabilirsiniz. 2019 yılında başladığımız Mototekno’da ailemizi büyüterek yol almaya devam ediyoruz. Aramıza yeni ekip arkadaşları zamanla dahil olacaktır.

Köşemde her hafta yeni bir konuyla karşınızda olacağım. Sonraki yazımda görüşmek üzere… Sağlıcakla kalın…

Mototekno Digital Media Editörü

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu