KYMCO DT X360 Ülkemizde Satışta

Dünyanın en büyük scooter üreticilerinden KYMCO, dijital olarak gerçekleştirilen Autoshow fuarında ürün yelpazesine dahil ettiği yeni DT X360 modelini Türkiye’de satışa sundu.

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen KYMCO, dünyanın ilk “Adventure Crossover” maxi scooter modeli olan DT X360 ile, hayatının büyük bölümünü şehir içerisinde geçiren motosiklet sürücüleri için konforu güvenle buluşturarak, bir scooter ile farklı yol koşullarında keyifli sürüşler yapabilmelerinin kapılarını aralıyor. Yüksek yapısı, geniş gidon tasarımı, rahat okunur renkli LED gösterge paneli, 29 HP gücündeki tek silindirli ekonomik ve performanslı motoruyla DT X360; kullanıcılarına şehir trafiğinde manevra kolaylığı, otoyolda konforlu bir sürüş ve aynı zamanda keyifli arazi gezileri sunuyor. KYMCO DT X360 modeli 79 bin 900 TL’ye kredi kartına 5 taksit ve ayrıca 12 aya kadar sıfır faizli kredi seçenekleriyle satışa sunuldu.

Motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCO, alışılagelmiş scooter kullanım alışkanlıklarına yeni modeli DT X360 ile yepyeni bir boyut katıyor. Kent hayatının ve şehirler arası yolculukların motosikletleri olan maxi scooterlar, dünyanın ilk “Adventure Crossover” maxi scooterı olan KYMCO DT X360 ile arazilere de taşınıyor. Türkiye’de temsilciliğini Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı KYMCO böylelikle, yeni DT X360 ile hayatının büyük bir bölümünü şehir içinde geçiren motosiklet sürücülerinin farklı deneyimler yaşamalarını teşvik ediyor. Avrupa pazarında ilk kez Türkiye’de satışa sunulan KYMCO DT X360, tüm KYMCO bayilerindeki yerini aldı. Rakiplerinden daha uygun fiyatıyla dikkat çeken DT X360 modeli, 79 bin 900 TL’ye kredi kartına 5 taksit veya 12 aya varan sıfır faizli kredi seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Şehir içi kullanım kolaylığı ve adventure konforu bir arada!

Yarım asırdan daha uzun bir süredir müşteri beklentilerinin ötesinde ürünler geliştirip satışa sunan KYMCO, yeni DT X360 ile bu geleneğini devam ettiriyor. Yeni KYMCO DT X360, ilk bakışta yüksek yapısı ve ön çamurluk tasarımındaki sportifliğiyle göze çarpıyor. Geniş gidon tasarımı engebeli arazide manevrayı kolaylaştırırken, yüksek oturma pozisyonu ise maxi scooterın görüş açısını iyileştiriyor. 194 kg ağırlığa sahip olan DT X360’ın sürüş konforunu teleskopik ön süspansiyon ve çift amortisörlü arka süspansiyonlar tamamlıyor. Hafiflik sağlayan alüminyum alaşım jantlar ve farklı zeminlere uygun lastikler ise engebeli ve bozuk yüzeylerde daha rahat ve konforlu bir sürüşe olanak tanıyor.

Güçlü ve verimli motor

DT X360’ın avantajlı ve fonksiyonel tasarımı, ideal performans koşullarını yakalayan motoruyla da destekleniyor. 320,6 cc hacmindeki su soğutmalı, 4 zamanlı ve tek silindirli motor, DT X360’da 29 HP güç üretiyor ve 5.750 d/d’da 30 Nm torku kullanıma sunuyor. Ön ve arka disk frenler ile donatılan motosikletin 12,5 litrelik yakıt tankı bulunuyor.

Anahtarsız çalıştırma sayesinde kolay erişim

DT X360, kolay erişilebilir anahtarsız sistemiyle birlikte birçok teknolojik özellikle de destekleniyor. Çekiş kontrol sistemi, farklı ve kimi zaman zorlu yol yüzeylerinde dengeli ve kontrollü sürüş için kullanıcısına yardımcı oluyor. Renkli LED gösterge paneli, gelişmiş okunabilirlik seviyesiyle kullanım kolaylığı sağlayarak fonksiyonelliği destekliyor. Yeni DT X360 sahip olduğu tüm bu özelliklerle sürücüsüne; şehir trafiğinde manevra kolaylığı, otoyolda rahat bir sürüş ve arzu edildiğinde keşfedilmemiş yerleri keşfetme gibi çok yönlü kullanımlar sunuyor.

KYMCO DT X360’ın Teknik Özellikleri

Motor

Motor tipi                  OHC, 4 zamanlı, 4 supap, tek silindir

Soğutma sistemi      Sıvı soğutmalı

Yakıt sistemi              Yakıt enjeksiyonu

Motor hacmi  (cc)      320,6

Maksimum güç          (kW, d/d)        21,2, 7.250

Maksimum tork         (Nm, d/d)       30, 5.750

Gövde

Boş ağırlık (kg)          194

U x G x Y (mm)          2.165 x 780 x 1.290

Sele yüksekliği           800 mm

Aks aralığı               1.545 mm

Yakıt kapasitesi       12,5 lt

Süspansiyon

Ön lastik ölçüsü       120/80-14

Arka lastik ölçüsü    150/70-13

Jant malzemesi         Alüminyum alaşım

Ön süspansiyon         Teleskopik

Arka süspansiyon      Çift amortisör

Ön fren                       Disk

Arka fren                    Disk

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu