Yamaha Motor Maraton İzmir'in Destekçisi Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Maraton İzmir’ 4 Ekim’de 42 km ve 10 km parkurlarda koşulacak. Yamaha Motor Türkiye’nin destekçisi olduğu ‘Maraton İzmir’ Türkiye’nin dört bir yanından katılmak isteyenler için sanal olarak da koşulacak.

Dünyada ve Türkiye’de motosiklet sporuna verdiği desteğin yanı sıra sporun farklı dallarına da destek olan Yamaha, bu yıl Maraton İzmir’in destekçileri arasında yer alıyor. Motosiklet kullanıcılarının aynı zamanda sportif olması ve yaşam biçimi içinde farklı disiplinlere yer vermesi gerektiğini benimseyen Yamaha Motor Türkiye, bu yıl aynı zamanda sanal olarak da Türkiye’nin dört bir yanından katılma olanağı sağlayan maratona tüm motosiklet severleri davet ediyor.

Maraton Türkiye’nin Her Yerinden Sanal Koşulacak.

Pandemi süreci yüzünden katılımcı sayısının 500 ile sınırlandırıldığı maratona bizkosariz.org üzerinden her şehirden katılmak mümkün. GPS cihazı, akıllı saat ve telefon uygulamalarıyla uyumlu olan platform, katılımcılara online olarak maratona dahil olma deneyimi sunacak. 4 Ekim’de start alacak 42 km ve 10 km’lik koşular 6 saatlik zaman sınırı içerisinde tamamlanacak. Maratona katılarak dereceye giren profesyonel koşucular para ödülü ve çeşitli ödüller alırken bizkosariz.org üzerinden katılacak sporcular ise uygulama üzerinden elde edecekleri kredilerle çeşitli ödüller kazanabilecek.  Belirlenen km’leri tamamlayan katılımcılardan 400 krediye ulaşanlar Yamaha Motor Türkiye’nin eğitim akademisi Yamaha Riding Academy’den ‘Başlangıç Eğitimi’ kazanacak. Bu ödül dışında belirlenen krediye ulaşan 10 kişiye YRA ‘Başlangıç Eğitimi’nde %50 indirim ve 20 kişiye YRA ‘Başlangıç Eğitimi’nde %25 indirim hediyesi hak kazanacak.  YRA ‘Başlangıç Eğitimi’ vitesli veya otomatik motosiklet tecrübesi olmayan ya da geliştirmek isteyen kullanıcılar için teorik ve pratik olarak düzenlenen 7 saatlik bir eğitim.

İlgili Linkler:

www.maratonizmir.org/tr

www.bizkosariz.org

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu