Yamaha Tenere 700, 18Bin Testinden Tam Not Aldı

Tarafsız yayın yapan ve dünyanın takip ettiği Alman motosiklet dergisi Motorrad’ın geleneksel hale getirdiği 50 bin testinde bu yıl Tenere 700 check-up’a girdi ve ilk 18 bin km’yi başarıyla tamamlayarak raporunu aldı.  Bakım fiyatlarından, bakım aralıklarına ve toplam bakım maliyetlerine, motosikletin yürür aksamından motor parçalarına kadar tüm noktaları detaylı incelenen Tenere 700 Motorrad’tan tam not aldı.

Fransa’nın Doubs Bölgesi ve Jura Dağları’nda Tenere 700’ü test eden Motorrad seyahat ve sürüş editörleri, Tenere 700’ün gerçek bir seyahat arkadaşı olduğunu vurguladı. 4.0 litre tüketimiyle Ténéré 700 bu yolculukta tam 120 kilometre yol kat etti. Editörler Tenere’nin CP2 motoru için en dengeli, uyumlu, çok yönlü motor olduğunu vurguladılar. Tenere 700 Motorrad Dergisi’nin 50 bin km testini tamamlamak üzere yolculuğa devam ediyor.

Arazi koşullarında güvenli sürüş…

Ténéré 700, tecrübeli ralli sürücülerinin dünyanın dört bir yanındaki çeşitli arazilerde test edip değerlendirdiği, Yamaha’nın en yoğun geliştirme programlarından birinin sonucu. Adını Nijer’in kuzeydoğusundan Çad’ın batısına kadar uzanan, Sahra Çölü’nün güneyindeki devasa kumlu ovadan alan Ténéré, sert ve şık görünümü, eşsiz tek silindirli motosiklet karakteriyle enduro tarzı çok amaçlı macera motosikleti. Kompakt ve çevik şasisinin yanı sıra karakterli ve yüksek torklu 689 cc CP2 motoruyla bu çok satan orta siklet macera motosikleti, heyecan verici arazi performansı ile otoyolda olağanüstü uzun mesafe konforunu bir arada sunabilecek kapasiteye sahip.

Mototekno

Motosiklet, Otomobil ve Teknoloji konulu yayınlar yapan Mototekno, bir dijital yayın kuruluşudur.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu